Molukse Dag op Kwaku Programma 2017 | Line Up & Soccer Tournament

Op zaterdag 29 juli a.s. houdt het Kwaku Summer Festival opnieuw een Molukse dag. Tijdens de 1e editie van vorig jaar kwamen van de 17.500 bezoekers 6000 Molukkers naar het Nelson Mandela Park in Amsterdam. Dit jaar pakt het Kwaku Summer Festival nog groter uit met 3 podia op het festival terrein, een voetbal toernooi en een Molukse programmering in het Bijlmerpark theater.

Op de 3 podia zullen vele bekende en talentvolle Molukse artiesten optreden. U kunt luisteren naar R&B, Soul, Funk, Jazz, Latinhouse, Eclectic Beats, Latin en natuurlijk naar veel Moluks-talige muziek. Ook zult u kunnen genieten van Molukse dansen en typisch Molukse gerechten zoals de koho2 en roedjak Soeli.

Het Kwaku Summer Festival is ooit in de jaren ’70 van de vorige eeuw begonnen als een zomers partijtje voetballen met wat kraampjes in de Bijlmerweide, nu Nelson Mandela Park geheten. Die traditie zal dit jaar ook op de Molukse dag in ere gehouden worden met een heus voetbaltoernooi waar verschillende Molukse en niet Molukse teams aan zullen meedoen.

Vanwege de verwachte grote toestroom van bezoekers en om de wachttijd bij de ingang zo kort mogelijk te houden, wordt U geadviseerd om uw toegangskaart vooraf online al te kopen.
U kunt uw kaart(en) online kopen via de link op de website van het Kwaku Summer Festival
http://kwakufestival.nl/kaarten

De organisatie en inhoudelijke programmering van de Molukse dag is ook dit jaar in handen van Tifa Magazine, stichting Rhythm of Maluku en TV-Maluku. Deze drie organisaties hebben samen maar één doel voor ogen: U allen weer een onvergetelijke Molukse dag te mogen bezorgen. Tot ziens op de Molukse dag op zaterdag 29 juli in het Nelson Mandela Park, Amsterdam. SAMPE BAKU DAPA LAE, AMATOO.

Exit mobile version