An independent Moluccan magazine and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Molukse Dag op Kwaku, Zaterdag 29 Juli 2023 Amsterdam

De Molukse Dag op het Kwaku Summer Festival wordt dit jaar weer georganiseerd. Op zaterdag 29 juli 2023 zal de Molukse achtergrond, eten en cultuur in combinatie met entertainment centraal staan. De dag is inmiddels een jaarlijks fenomeen geworden.

De afgelopen jaren hebben we al kunnen genieten van Molukse artiesten en groepen uit het binnen- en buitenland. Legendarische namen, de populairste artiesten van het moment en nieuw jong talent. De organisatie is nu ook weer volop bezig om voor deze 6e editie de artiesten te programmeren. De komende weken zullen wij ze op onze website en socials gaan aankondigen.

Op deze bijzondere dag zullen daarom weer verschillende Molukse artiesten, bands en culturele dansgroepen optreden om Maluku te presenteren aan het grote publiek in de hoofdstad. Diverse kraampjes staan met artikelen in kleding, accessoires, kunst en cultuur van de Molukken op het festivalterrein. En natuurlijk naast al het lekkere internationale en Caribische eten is er een uitgebreid Moluks Culinair eetstand met zitplaatsen, waar bezoekers kennis kunnen maken met Khas Maluku (typische Moluks).

Het Kwaku Summer Festival is het grootste multiculturele festival van Nederland dat elk jaar vier weekenden lang plaats vindt in Amsterdam-Zuidoost. Het evenement staat voor een viering van culturele diversiteit en identiteit.

Houd onze website in de gaten voor updates!

Het Kwaku Summer Festival organiseert de Molukse Dag op Kwaku in samenwerking met TIFA Magazine en Stichting Rhythm of Maluku.

Total
0
Shares
Related Posts