Molukse man (32) onder slachtoffers vliegramp Indonesië

JAKARTA – Voor de kust van Java hebben reddingswerkers lichaamsdelen en persoonlijke bezittingen gevonden. Enkele uren later vonden duikers ook brokstukken en onderdelen met daarop het registratienummer van het vliegtuig. Eén van de passagiers is een Molukker is inmiddels bekend.

Door: Novi Ohorella

Het Sriwijaya Air SJ182-vliegtuig op weg naar Pontianak, vertrok om 14:36 ​(WIB) en verloor naar verluid het contact van de radar na vier minuten in de wateren van de Thousand Islands tussen Laki Island en Lancing Island. Vissers in het gebied, ten noorden van de kust van Jakarta, hoorden rond 14.30 uur een explosie. Hoe het vlliegtuig heeft kunnen neerstorten is nog niet bekend. De slachtoffers bestaan ​uit 50 passagiers en 12 bemanningsleden en één van hen is Ricko Mahulette.

Tekst gaat verder onder de banner

De Molukse man is werknemer bij de Pontianak Kalbagbar-eenheid PLN. Momenteel wacht de familie van het slachtoffer nog op bevestiging van Sriwijaya Air. Ricko Mahulette, de zoon van Jemmy Mahulette en Lena Rieuwpassa, laat een vrouw en een kind achter. De ouders zijn inmiddels naar Jakarta vertrokken om de identiteit van het slachtoffer te bevestigen.

Vertaling: Zainal Umarella

Exit mobile version