An independent Moluccan magazine and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Molukse tatoeëerders en tattooshops met meerdere stands op Amsterdam Tattoo Convention 2019

Zondag vindt de laatste dag van Europa’s grootste internationale tattoo conventie in Amsterdam de RAI plaats. Met maar liefst zeven stands van Molukse tatoeëerders en tattooshops. 

Vanochtend vond er een traditionele ceremonie plaats waarbij alle Polynesische en Melanesische tattooartiesten aan deelnamen. Gedurende de 15e editie van de conventie vertonen er meer dan 300 internationale tattoo artiesten hun kunsten.

Geïnteresseerden kunnen natuurlijk een tattoo laten zetten, maar je kunt ook terecht voor inspiratie. Van traditionele tattoo’s tot cartoon’s en pin-up’s. Zoemende machines, kleurrijke mensen en de beste tattoo artiesten van over de hele wereld. Naast de Molukse tatoeëerders en tattooshops staat er ook Molukse beveiliging en is vandaag de prominente Hell’s Angel Daniël Uneputty aanwezig.

1e prijs 

De artiesten van de Molukse Tattooshop Liberta Ink uit Nieuwegein (Utrecht) hebben de eerste prijs gewonnen voor Best Tribe/Tribal tattoo. Onder leiding van de Samoaanse traditionele tatoeëerder uit Nieuw-Zeeland Lawrence Ah Ching.

Atting en Ioane Aukai Paluero van Liberta Ink met de Best Tribe/Tribal tattoo

Tattoeëerders en neven Giovanni Malaihollo, Yanoezs en Misha Bakarbessy

Internationale sterren

Ook deze editie zijn weer vele beroemde tattoo artiesten uit binnen- en buitenland present. Van traditionele hand-poked tattoo tot New School / cartoon stijl, van realistisch tot dot work, alle tattoo stijlen zijn op deze conventie vertegenwoordigd en iedereen is welkom op dit altijd vriendelijke evenement.

Jimmy Alifuru Tatu

Giovanni Malaihollo van G Tattoo Studio

Tattooshop Liberta Ink

Patasiwa Allane

Yanoezs van Bigstreet68

Misha Bakarbessy van Jim’s Tattoo Studio

Nathan Louhenapessy van Skin Habits

Tijdens de ‘Ambon Fest Week’ van 17 t/m 24 oktober 2020 zal er ook een tattoo conventie worden gehouden in Ambon stad. Binnenkort meer info hierover! Voor vragen: info@visitambon2020.com

Total
0
Shares
Related Posts