An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Molukse zangeres Putry Pasanea op het podium met Bollywoodsterren tijdens 29-jarig jubileum van ANTV

JAKARTA – Zangeres Putry Pasanea uit de Molukken werd zaterdag uitgenodigd om te zingen tijdens het 29ste jubileum van ANTV. De televisiezender heeft 37 relaisstations die 155 steden in heel Indonesië bestrijken en 130 miljoen mensen bereiken. Putry zat gisteravond in het rijtje met Bollywoodsterren als Tina Datta, Bhavini Purohit en Roop Durgapal.

ANTV is een Indonesisch free-to-air televisiestation. Het is eigendom van Visi Media Azië. De zender zendt vooral Indiase soapseries, Reality Shows en Indonesische Sinetrons uit.

Putry Pasanea is een vertolker van de zogeheten Lagu Timur, Lagu Ambon en Dangdut genre en heeft miljoenen streams op YouTube. “Bij dit grootse evenement dat live werd uitgezonden waren er naast Putry nog twee andere zangers uit onze regio vertegenwoordigd uit Papua en NTT”, verteld haar manager Vento Batfutu.

Artiesten uit diverse regio’s met verschillende muziekgenres en ook sterren uit India stonden in het kader van het 29-jarig bestaan van ANTV samen op het podium om de diversiteit in Indonesië uit te dragen onder de benoeming Indonesia Bangkit.

Onze kersverse TIFA Magazine in het kader van ons 10-jarig bestaan is een feit! Wordt nu abonnee. In deze editie staat niemand minder dan cabaretier Joshua Timisela op de cover, de grappigste Molukker van Nederland.

De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt en ons best gedaan om onze kwaliteit te verbeteren. Naast ons krantje presenteren wij nu ook met trots ons blad in een magazine versie. Wilt u lid worden? Dan kunt zich aanmelden via: social@tifamagazine.com Ovv Abonnee Magazine, uw naam, email en adres gegevens. Nu 1 jaar, 4 edities voor 15 euro exclusief verzendkosten.

Total
0
Shares
Related Posts
Lees verder

Moluks monument vernield

Een Moluks monument, dat onthuld is in 2011, ligt tegenover de ingang van het voormalige Kamp Conrad. Voor…