Natsepa Resort officieel partner van Visit Ambon 2020

In het kader van Visit Ambon 2020 hebben de promoters uit Nederland een meeting gehad met Miguel Garcia de general manager van het Natsepa Resort op Ambon. Om de mogelijkheden te bespreken voor het ‘Ambon Fest Week’ volgend jaar.

De prachtige omgeving en uitzicht van het Resort leent zich perfect om onderdeel uit te maken van Visit Ambon 2020. Alsmede de aanwezige faciliteiten zoals een zwembad en binnenplaats. Dat zal voldoen aan de wensen van bezoekers die van ver komen en lekker willen genieten van een tropische vakantie.

General Manager Miguel Garcia draagt de Molukse cultuur en de lokale bevolking een warm hart toe. Wat ertoe heeft geleid dat de bespreking uiterst positief verliep en er goede afspraken gemaakt konden worden voor de toekomstige samenwerking.

De voorbereidingen zijn in volle gang. Echter kunnen de tickets bij luchtvaartmaatschappijen pas een jaar van te voren worden geboekt. In oktober zal in samenwerking met Asfalea Reizen speciale Visit Ambon 2020 tarieven bekend gemaakt worden. Met package deals speciaal voor ‘Ambon Fest Week’. Dat plaats zal vinden van 17 t/m 24 oktober 2020.

Reisbureau Asfaleareizen.nl is officieel partner van Visit Ambon 2020. U kunt bij hen de reizen van volgend jaar boeken speciaal voor dit evenement, maar dan met speciale service. Bij Asfalea doet u een aanbetaling en het restant van de reissom kan in termijnen worden betaald.

Heeft u nog vragen over de reispaketten? Neem dan gerust contact op met Asfalea voor meer informatie.

De contactgegevens van reisbureau Asfalea Travel vindt u hieronder.

Adres:
Asfalea Travel
Nes 82
1012 KE Amsterdam
020-6239548
reservering@asfaleareizen.nl

Openingstijden van het reisbureau
Maandag t/m vrijdag: 09.30 uur – 17.00 uur. Zaterdag en zondag: gesloten.

Exit mobile version