An independent Moluccan magazine and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Nieuwe editie Tifa Magazine is uit!

De nieuwe editie van onze Tifa Magazine krant wordt weer gratis verspreid door Nederland. Deze keer bevat het krantje een uitgebreide interview met DJ Chelina Manuhutu en kleding ondernemer Geronimo Tuhumena van Ninety Four, in aanloop naar het Ambon Fest Week tijdens Visit Ambon 2020.

Naast dat je informatie over Visit Ambon 2020, de grootste evenement op de Molukken kan terugvinden, is er ook volop aandacht voor jonge succesvolle en creatieve Molukse vrouwen. Zo spraken we met directrice Emidiana Hogendorp van Groothandel Amboina, Glenda Pattipeilohy die zich sociaal en maatschappelijk inzet op de Molukken en Ismay Schaduw een Molukse artdirector en designer.

Ook leest u informatieve interviews met Hong Oei van Asfalea Travel, die al 50 jaar een begrip is binnen de Molukse gemeenschap. Die nu ook officieel partner is van Visit Ambon 2020. En pastor Wilfred Kols en nog veel meer!

Total
0
Shares
Related Posts
Lees verder

Welkom op onze nieuwe site!

Tifa, de Molukse trommel brengt eeuwenlang met speciale slagen berichten in voor- en tegenspoed. Bruiloftsfeesten, rouwrituelen of officiële…