An independent Moluccan magazine and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Nu Online: BETA DISINI 3 – Volledige Talkshow met Engelse ondertiteling

De veelzijdige talkshow BETA DISINI met dit keer de presentatie-duo Talita Angwarmasse en Gerson Oratmangoen staat nu online met Engelse ondertiteling. Zie video hierboven.

De livestream vorige week begon helaas later door een technische storing aan het begin van het programma. Maar hij staat nu dus volledig online! Volgende week vrijdag komt de versie online met Indonesische ondertiteling voor kijkers in de Molukken en elders in Indonesië.

Directeur Henry Timisela van het museum begon zoals gewoonlijk met een mooie openingswoord en deed ook het slotwoord. Te gast aan tafel waren deze keer zangeres Jessica Manuputty, zanger Benjih en cabaretier Joshua Timisela. En in Ambon City of Music gingen TIFA Magazine presentatoren Grizzly Nahusuly en Ayu in gesprek met artiesten Willy Sopacua, Chaken Supusepa, Ona Hetharua, Beto Habibu en Fresly Nikijuluw.

Daarna werd er live geschakeld met muziek producer Vento Batfutu en de zangeressen Putry Pasanea en Ona Hetharua in Ambon. En met saxofonist Nicky Manuputty in Jakarta waarin zij praten met Talita en Gerson over de muziekscene in de Molukken en Indonesië.

Onze redacteur Zainal Umarella ging langs bij Vengaboys zangeres Kim Sasabone en de talentvolle zanger Jael voor een exclusief interview. En neemt presentatrice Angela Timisela ons mee in een muzikale tijdlijn van de afgelopen 70 jaar. Waarin ze verteld over de succesvolste Molukse artiesten uit Nederland.

Verder treedt zanger Arles Tita op met het nummer Toma Hasa Nusa vanuit zijn woonplaats Jakarta. En heeft producer Mario Yamlean vanuit Merauke, Papua een boodschap voor Molukse producers en artiesten in de Molukken en Nederland.

Kortom een goed gevuld programma Moluks entertainment!

Met het thema: ‘Ik Geniet’

De TIFA krant van juni/juli 2021 al in huis?

Stuur een mail met uw naam en adres. Via social@tifamagazine.com

Verzendkosten zijn 3,50

Total
0
Shares
Related Posts
Lees verder

Molukse roots in rap

In Ambon is Eros ‘Mr. E’ Riry een drijvende kracht voor de Molukse rapscene. Hij begeleidt, helpt en…