An independent Moluccan magazine and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Ontmoeting tussen regionale regering Molukken en presidentiële gazant Seychellen

AMBON – De speciale presidentiële gezant van de Seychellen, HE Nico Barito, Senior Fellow of United Nations in Geneva and New York, en momenteel Special Envoy of Seychelles for ASEAN countries was van 24 tot 26 december voor een werkbezoek in de Molukken. Hij verbleef twee dagen in de Molukse hoofdstad Ambon om een samenwerking met de regionale regering op het gebied van toerisme te bespreken en uit te werken.

Tijdens een ontmoeting met gouverneur Murad Ismail van de Molukken en het hoofd van toerisme Marcus Pattinama heeft Nico Barito aangegeven dat de Seychellen de lokale overheid uitnodigt om het toerisme in hun land te bestuderen. En willen zij hun kennis delen met de regionale regering van Maluku betreft het toerisme op kleine eilanden, zoals op de Seychellen.

De Seychellen, officieel de Republiek der Seychellen, zijn een land en archipel in Afrika ten noorden van Madagaskar in de Indische Oceaan, ongeveer 1600 km ten oosten van het Afrikaanse continent. De Seychellen bestaan uit meer dan 115 eilanden. En heeft 95.981 (2020) inwoners. Met zijn prachtige witte zandstranden, weelderige bossen en verschillende mogelijkheden tot eilandexcursies, zijn de Seychellen een populaire bestemming.

Bronnen: Tribun-Maluku, Lelemuku Teras Maluku

Total
0
Shares
Related Posts