An independent Moluccan magazine and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Ook Danjil treedt op samen met zangeres Melanie Tuasuun tijdens Molukse Dag op Kwaku

AMSTERDAM – Danjil Tuhumena is een van de namen die is toegevoegd aan de line-up van de Molukse Dag op Kwaku, dat dit jaar op zaterdag 30 juli plaatsvindt. Danjil zal op het lustrum van het event onder andere zijn eigen nummers zingen.

De multi-instrumentalist komt niet alleen, maar met zangeres Melanie Tuasuun. Samen zullen zij hun stemmen bundelen om het publiek ook te trakteren op echte soulmuziek.

Danjil en Melanie worden begeleid door de Molukse Dag op Kwaku huisband met topmuzikanten als Henry Sopacua (bass), Jahja Telussa (gitaar), Mark Pattiapon (keys), Ruben Drenthe (keys) en Romano Pattipeilohy (drums).

Danjil Tuhumena is bekend van de band Djanecy en deed twee keer mee aan The Voice of Holland. In 2011 schopte hij het tot de finale. Dit is de tweede keer dat Danjil op het hoofdpodium staat van de Molukse Dag op Kwaku.

Onze nieuwe editie is uit! En onze abonnees krijgen deze week hun magazine binnen. Wordt u ook abonnee?

Wilt u lid worden? Dan kunt zich aanmelden via: social@tifamagazine.com Ovv Abonnee Magazine, uw naam, email en adres gegevens. Nu 1 jaar, 4 edities voor 15 euro exclusief verzendkosten.

Total
0
Shares
Related Posts