An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Oranje voetbalclinic in Ambon

AMBON – Estafano van Aanholt uit Nederland die de KNVB vertegenwoordigd, de genaturaliseerde Nederlandse voetballer Marck Klok en de Noord Molukse Persib Bandung voetballer Ardi Idris uit Ternate waren dit weekend in de Molukse hoofdstad Ambon voor de Oranje voetbalclinics.

Samen met waarnemend voorzitter Saidna Azhar Bin Tahir van de PSSI Ambon City Association (Askot), hoofd financiën en activa Afris Gaspers en hoofd van de jeugd- en sportdienst Ambon stad, Richard Luhukay, gaven zij een persconferentie. Hierin vragen zij aandacht voor de kwalificatiewedstrijden van het Nederlands elftal en als dank voor de steun van de Oranjefans in Indonesië organiseert de KNVB deze maand vijf Oranje voetbalclinics in verschillende steden. Naast Ambon ook in Jakarta, Soerabaja, Bandung en Manado.

Voor de clinics zijn kinderen uit de lokale gemeenschap uitgenodigd die een Oranje training krijgen van de KNVB WorldCoaches, Marck Klok en Ardi Idris. Vanwege beperkte capaciteit en veiligheidsredenen zijn de clinics niet openbaar toegankelijk.

Total
0
Shares
Related Posts
Lees verder

KNIL-herdenking

Vandaag vindt op Landgoed Bronbeek de jaarlijkse KNIL-herdenking plaats waarbij de Molukse gemeenschap is uitgenodigd een krans te…