An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Pattimura Ambon International Airport onderscheiden met The Voice Of Customer Recognition

AMBON – De Airport Council International (ACI) heeft maar liefst dertien luchthavens, beheerd door Angkasa Airports, onderscheiden met The Voice of Customer Recognition. Pattimura International Airport is één van die luchthavens. Indonesië kent ongeveer tweehonderd erkende luchthavens.

De Covid-19 pandemie vormt al een geruime tijd een uitdaging voor luchthavens om passagiers op een goede, veilige en vlotte manier van dienst te kunnen zijn. Van luchthavens wordt ook verwacht dat ze zich houden aan gezondheidsprotocollen en standaardisatie opvolgen van de globale autoriteiten. De dertien onderscheiden luchthavens zijn op maandag 8 februari jl. op de hoogte gebracht.

Pattimura International Airport wordt als succesvol beschouwd in het prioriteren van diverse diensten tijdens de COVID-19-pandemie. De nieuwe normale protocollen die zijn geïmplementeerd omvatten protocollen op het gebied van service, transactiemethoden, levering en ontvangst van goederen, afvalbeheer, maar ook protocollen voor officieren, horecamedewerkers en detailhandel medewerkers.

Pattimura Ambon International Airport is een internationale luchthaven en transitluchthaven voor vluchten naar Ternate in de Noord-Molukken, Zuidoost Molukken en West-Papoea.

Tekst: Novi Ohorella
Vertaling: Zainal Umarella

Total
0
Shares
Related Posts