#PrayForAmbonWalk | Zaterdag 26 oktober a.s. | Erasmusbrug, Rotterdam | 15.00 uur

Loop jij ook mee met de #PrayForAmbonWalk? Op zaterdag 26 oktober wordt er ACTIE gevoerd voor Ambon in Rotterdam. Met de #PrayForAmbonWalk zal er gelopen worden van de Erasmusbrug, langs de vlaggenparade over de Boompjeskade richting de Willemsbrug, langs de Kop van Zuid en weer terug.

Door Fitrah Umarella

Tijdens de ‘walk’ willen wij met deze solidariteitsactie het eiland Ambon onder de aandacht brengen. Wij hopen hiermee zoveel mogelijk donaties te werven voor het door aardbevingen getroffen gebied. Tijdens de walk kun je je netwerk inschakelen, live gaan, werven via Whatsapp of andere social media kanalen om zoveel mogelijk donateurs te bereiken. Elke euro komt ten goede aan directe noodhulp op Ambon!

Op 26 oktober a.s. om 13:00 uur ontvangen alle actievoerders een Tikkie met omschrijving: Pray For Ambon. Het doel is om dit betaalverzoek tijdens de walk gezamenlijk te verspreiden en zodoende donateurs te werven. De Tikkie is drie dagen geldig en daarna sluit de actie.

Stichting Molukse Moskee Ridderkerk (SMMR) stelt haar rekeningnummer ter beschikking en zal de donaties op haar rekeningnummer ontvangen. SMMR zal ervoor zorgen dat het totale bedrag wordt overgemaakt naar ons contact op Ambon.

Alle gelden zullen door ons contact op Ambon ingezet worden voor noodvoorzieningen (denk o.a. aan tenten en andere basisvoorzieningen).

Medio november zullen wij alle donateurs en geïnteresseerden informeren over wat er met het geld is gedaan.

Samen staan wij sterk. Jong, oud, Ambonees, Moluks of niet, een ieder die zich solidair voelt is van harte welkom!

Graag zien wij jou a.s. zaterdag 26 oktober om 15:00 uur op de Erasmusbrug in Rotterdam.

Neem je eigen drinken en eten mee. De wandeling kan een uur tot anderhalf uur duren.

Deel dit bericht in je eigen kring, onze waardering is groot. Alhamdullilah!

Ps. Neem je paraplu mee!! Wij kunnen onszelf droog houden, maar een heleboel mensen aan de andere kant van de wereld kunnen dit ‘niet’ vanwege de verschrikkelijke natuurramp die hen heeft getroffen.

Wassalaam,
Sofiah van Maanen en Fitrah Umarella
Voor meer informatie:

prayforambonwalk@gmail.com

Exit mobile version