An independent Moluccan magazine and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Rafa, Nani & Homez van de hit “Turun Slowly” gaan naar Ambon

Rafa, Nani & Homez zijn één van Moluks populairste acts op dit moment. De laatste jaar staan ze standaard op bijna elk Molukse event. Reden genoeg voor de organisatie van Visit Ambon 2020 om de groep in Ambon te laten optreden.

Deze talentvolle jonge artiesten uit Moordrecht zullen tijdens het “Ambon Fest Week” van 17 t /m 24 oktober 2020 hun muziek in Maluku ten gehore brengen. En hun bijdrage leveren aan Ambon City of Music dat nu officieel op de Werelderfgoedlijst staat van UNESCO.

Rafa, Nani & Homez, drie Molukse jongeren van de 3e generatie uit Moordrecht. Ze zijn in Nederland bekend geworden met de nummers “Bale Ke Kampong” en “Turun Slowly”.

Rafael ‘Rafa’ Hitipeuw heeft het nummer “Bale Ke Kampong” gemaakt in samenwerking met Kelvin Fordatkossu en MCP Sysilia uit de Noord Molukken. En heeft daarbij een prachtige clip opgenomen op de eilanden.

Met z’n drieën hebben ze dit jaar de tracks “Turun Slowly & Djang Gitu Like That” uitgebracht.

Nanseri ‘Nani’ Latuheru heeft dit jaar de track “Ai Ai Ai” uitgebracht. En Thejoma ‘Homez’ Haurissa heeft 2 nummers op spotify “Rindu Bunurata” in samenwerking met Rafa en Orlando Tupamahu. En “Homez is where the heart is”.

Het nummer “Turun Slowly” heeft inmiddels meer dan 200.000 streams op Spotify. En is ook al viraal gegaan in de Molukken.

Pakket: Package deal ‘Ambon Fest Week’ met vliegmaatschappij Garuda Airlines bij Asfalea Travel:

Amsterdam – (via Medan) Jakarta – Ambon – Jakarta – (via Medan) – Amsterdam, incl 1 nacht hotel in de buurt van Cengkareng (heenreis), incl 7 nachten Ambon (Natsepa, City of Santika).

Vertrek data: za 10 oct, zo 11 oct, ma 12 oct (op dinsdag vliegt Garuda Airlines niet), max: 30 dagen (dit ook i.v.m. visum). Terugreis mag flexible maar rekening houdende met max 30 dagen. Prijzen: op basis van gebruik van een twee persoonskamer of eenpersoons toeslag (op aanvraag).

Asfalea Travel vraagt een aanbetaling en de restant reissom mag in termijnen tot de vervaldatum worden voldaan. Dit is ongeveer 6 weken voor de vertrekdatum.

The Natsepa Resort: vanaf € 1.340,- p.p.

Hotel Santika Premiere Ambon: vanaf € 1.305,- p.p.

The City Hotel Ambon: vanaf € 1.270,- p.p.

Uiteraard zijn er ook andere reisschema’s mogelijk. Voor vragen en reserveringen kunt u direct contact opnemen met Asfalea Travel via:

Email: Reservering@asfalea.nl
Telefoon: 020-6239548

Voor vragen en suggesties rondom Visit Ambon 2020 is het mogelijk om een email te sturen naar info@visitambon2020.com.

Total
0
Shares
Related Posts