An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Reanimatie apparaten AED’s voor de gezondheidscentra op Ambon

Stichting Samenwerking Vlissingen Ambon zamelt deze kerstperiode geld in voor de aanschaf van reanimatie apparaten (AED’s) voor de gezondheidscentra op Ambon, Molukken.

Dit wordt gedaan door middel van een online doneeractie via Whydonate. Doneren kan gemakkelijk online, de inzamelingsactie loopt tot en met 11 december. Het opgehaalde bedrag is volledig bestemd voor het aanschaffen van AED’s, die vervolgens zullen worden gedistribueerd over de lokale gezondheidscentra (puksemassen) in Ambon.

In de gemeente Ambon zijn 22 gezondheidscentra (puskesmas). Bij een hartaanval komen vaak levensbedreigende ritmestoornissen voor. Deze ritmestoornissen zijn goed te behandelen met uitwendige defibrillatoren, zogenaamde AED’s. Echter, in geen enkel gezondheidscentrum is een AED aanwezig.

Daarom willen ze met deze actie AED’s aanschaffen, zodat iedere puskesmas in de gemeente Ambon voorzien wordt van één AED. Iedereen die de SSVA en de gemeente Ambon een warm hart toedraagt vragen ze om te helpen dit doel te bereiken. Met uw gift kunnen ze voldoende AED’s aanschaffen en levens redden.

Alle donateurs worden tevens uitgenodigd naar de speciale online SSVA-bijeenkomst op 3 December! Tijdens dit feestje zijn er verschillende sprekers van het SSVA aanwezig en maken ze het opgehaalde bedrag bekend! Als u wilt deelnemen aan het evenement laat dan alstublieft uw naam achter bij uw donatie en volg SSVA Facebook account om op de hoogte te blijven.

Uw hulp wordt ontzettend gewaardeerd. Doneer via Whydonate.

Lees verder in De Faam.

Total
0
Shares
Related Posts