An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Regionale regering Molukken stimuleert ondernemersonderwijs

AMBON – Het empowermentbeleid van de regionale Molukse regering in Ambon, Pemerintah Daerah Maluku, is bedoeld om de armoede te bestrijden, ongelijkheid te verminderen en banen te creëren.

“De regionale overheid stimuleert continu vanuit verschillende invalshoeken de ontwikkeling van het ondernemerschap en het bedrijfsleven integraal. Zowel voor individuen, organisaties als gemeenschappen”, aldus gouverneur Murad Ismail.

In het kader hiervan wordt op zondag 12 december een talkshow georganiseerd. Met als thema: “Sinergitas Perwakilan Kementerian Keuangan Provinsi Maluku, Pemerintah Daerah dan Dunia Usaha dalam Membangun UMKM dan Ekonomi Maluku”, oftewel Synergie van vertegenwoordigers van het ministerie van Financiën van de provincie Molukken, de lokale autoriteiten en het bedrijfsleven dat nog in ontwikkeling is.

Volgens Murad Ismail worden in de talkshow de inspanningen van de lokale overheid en het Maluku Provincial Ministry of Finance Representative Office, onder de loep genomen. En moet het de Molukse bevolking en met name de jongeren motiveren.

“Tijdens de talkshow zullen interessante onderwerpen besproken worden. Deze forum heeft een ​​belangrijke bijdrage om jongeren te motiveren goede ondernemers te worden. Laten we samen de Molukse economie opbouwen”, zei de sekretaris daerah (Sekda) Maluku Sadlie Lie.

Bronnen: Tribun Maluku, Warta Maluku

De TIFA krant van deze zomer 2021 al in huis?

Stuur een mail met uw naam en adres. Via social@tifamagazine.com

Verzendkosten zijn 3,50

Total
0
Shares
Related Posts
Lees verder

70 jaar RMS, de vlag wappert

AMBON – Zaterdag wordt stil gestaan bij de proclamatie van de Republiek der Zuid-Molukken (Republik Maluku Selatan (RMS)),…