Remmenlos naar Visit Ambon 2020: “Wat wij voor onze mensen in Nederland doen willen we ook voor onze mensen in de Molukken doen”

Remmenlos is in Nederland vooral bekend als een spetterende partyband, gezellige shows met Molukse smartlappen en dansnummers. Reden genoeg voor de organisatie van Visit Ambon 2020 om de band naar Ambon te brengen tijdens het Ambon Fest Week van 17 t /m 24 oktober.

“We zijn erg dankbaar dat we onze muziek en show daar mogen neerzetten. Wat wij voor onze mensen in Nederland doen willen we ook voor onze mensen in Maluku doen. En dit is onze bijdrage!”, verteld bandleider Marco Souissa aan de telefoon met onze redactie.

“Voorheen werd er al zoveel op touw gezet, maar van geen één is het tot zover gekomen. Maar nu gaat het dus eindelijk gebeuren. Wij mogen naar Maluku. En krijgen een podium tijdens Visit Ambon 2020 in Ambon City of Music. Wij zijn erg dankbaar, tegek!”

Waar Remmenlos in Nederland vooral te zien is op Molukse partijen en pasar malams, is de band ook actief in Spanje. Dit jaar traden ze tevens op tijdens de Molukse Dag op Kwaku in Amsterdam dat in het teken stond van Visit Ambon 2020.

VISITAMBON2020.COM
Boek uw reis naar de Molukken
Bij de officiële partner Asfalea Travel

Remmenlos is de eerste band die de organisatie bekend maakt. En zal binnenkort meer acts bekend maken.

Exit mobile version