An independent Moluccan magazine and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

RMS-dag in de RAI gaat niet door in april vanwege coronavirus

Als gevolg van de maatregelen om de corona crisis een halt toe te roepen, kunnen de Hari Pahlawan op 12 april 2020 in Vught en de 70ste viering van de Proclamatie van de Republiek der Zuid-Molukken op 25 april 2020 in de RAI te Amsterdam geen doorgang vinden. Zo maakt de RMS-regering in ballingschap op hun website bekend.

De huidige regering in ballingschap van de Republiek der Zuid-Molukken wordt vanuit Nederland geleid door John Wattilete. En zou dit jaar plaatsvinden in Amsterdam. Maar gaat vanwege de verscherpte maatregelen van de Nederlandse regering niet door.

“De RMS-regering begrijpt het besluit van de Nederlandse regering. De volksgezondheid is in het geding en ook wij maken ons daarover grote zorgen”, verklaard de RMS.

Op 23 maart jl. maakte de Nederlandse regering verscherpte maatregelen bekend waaronder het besluit, dat het plaats laten vinden van bijeenkomsten en activiteiten tot 1 juni 2020 zal worden verboden. De maatregelen hebben tot doel de Corona epedimie in Nederland tot staan te brengen en verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen.

Bron: Website RMS-regering in ballingschap

Total
0
Shares
Related Posts