An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Sagu Festival in Tilburg

TILBURG – Op Hemelvaartsdag donderdag 26 mei aanstaande organiseert stichting Maluku Tilburg de tweede editie van Sagu Festival. Dit festival waarin de Molukse gemeenschap zichzelf presenteert aan de stad Tilburg, op het gebied van cultuur, dans, muziek, en natuurlijk lekker eten, heeft ervoor gezorgd dat in 2019 de eerste editie een succes is geworden.

Afgesproken werd om dit jaarlijks te organiseren maar helaas heeft corona toen roet in het eten gegooid waardoor er twee jaar niets heeft kunnen plaatsvinden. De aangekondigde versoepelingen van afgelopen maart heeft men doen besluiten om de tweede editie in twee maanden te realiseren. Met een educatief en informatief programma waarbij Museum Maluku, LSMO, maar ook schrijfster Mellie Metiarij en Joshua Kotadiny hun bijdrage zullen leveren.

Daarnaast er ook een muzikale omlijsting verzorgd worden. Zie flyer hieronder.

Met deze line up belooft het wederom een gezellige dag te worden waarbij ze zullen proberen om de eerste editie te evenaren en misschien wel te overtreffen. Sagu Festival begint om 14.00u en zal eindigen om 22.00u en de entree is gratis!

Lokatie is stadstheater de Boemel Burgemeester Brokxlaan 8-76 en is achter station Tilburg CS in de Spoorzone.

Sagu Festival wordt mede-gesponsord door Tifa Magazine en Southeast Consultancy.
Total
0
Shares
Related Posts