An independent Moluccan magazine and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Santai met Rafa en Nani op Molukse Dag op Kwaku

AMSTERDAM – Rafa & Nani, op dit moment één van de populairste muziekacts, komen naar de Molukse Dag op Kwaku om het festival van ontspannende, herkenbare tropische beats en verse hits te voorzien. Op zaterdag 30 juli 2022 vindt de vijfde editie van de Molukse Dag op Kwaku plaats in Amsterdam.

Rafael Hitipeuw alias Rafa en Nanseri Latuheru alias Nani Latu, zijn twee Molukse artiesten die opgegroeid zijn in de Molukse gemeenschap in Moordrecht. Hun vriendschap, vanaf jongs af aan, is geen verrassing aangezien hun ouders al goed bevriend waren voordat beiden geboren werden.

Naast individueel te werken aan hun eigen solo muziek, zoeken deze twee artiesten geregeld de samenwerking met elkaar op. Zo hebben zij door de jaren heen succesvolle samenwerkingen gehad voor de nummers: ”Turun Slowly”, ”Ai ai ai” en de hit ”Aduh Duh”.

Met hun muziek willen zij de Molukse bevolking bereiken en hen o.a. een kijkje geven in hoe het eraan toe gaat in de Molukse wijk van Moordrecht. Dit komt goed tot uiting bij de grootste hit die zij gezamenlijk hebben gescoord, de hit ”Lagu Santai” die in 2020 uitkwam. Met meer dan 700.000 streams op YouTube is de clip inmiddels in bijna elke Molukse woonkamer wel eens gestreamd.

De organisatie laat de creativiteit van jonge getalenteerde Molukse-performers zien, maar geeft ook een belangrijke rol aan de muziekhelden van toen en nu, zoals de al aangekondigde Massada en Foco. De line-up zal de komende weken worden aangevuld met nog meer topacts. Het overige programma bestaat uit onder meer ook dj’s, culturele en artistieke dansperformances.

Tekst: Redactie / Team Santai Music

Meer informatie over de Molukse Dag op Kwaku volgt! Houdt onze website in de gaten.

Onze kersverse TIFA Magazine in het kader van ons 10-jarig bestaan is een feit! Wordt nu abonnee.

Naast ons krantje presenteren wij nu ook met trots ons blad in een magazine versie. Wilt u lid worden? Dan kunt zich aanmelden via: social@tifamagazine.com Ovv Abonnee Magazine, uw naam, email en adres gegevens. Nu 1 jaar, 4 edities voor 15 euro exclusief verzendkosten.

Total
0
Shares
Related Posts