Soulzanger Jimi Bellmartin overleden

Na een kort ziekbed is Moluks-icoon en soulzanger Jimi Bellmartin (Jimi Silawanebessy) op 72-jarige leeftijd komen te overlijden. In de periode 1970 tot 1982 bracht de soulzanger verschillende singles uit.

In 2018 won hij het eerste seizoen van het televisieprogramma The Voice Senior. Met zijn buitengewoon krachtige soulstem wist Jimi Bellmartin het publiek voor zich te winnen. Ook bekende Nederlanders als Gordon reageren bedroefd op het overlijden van de zanger uit Vught.

,,Ik heb Jimi leren kennen als een schat van een man die dol was op zijn familie”, schrijft Gordon op Instagram onder een foto van hem met Jimi Bellmartin. ,,Voor hen moet dit ook een enorme klap zijn. Zijn stem zal nog lang naklinken, want die was steengoed! Ik wens zijn nabestaanden sterkte en kracht om dit verlies te dragen. Lieve Jimi, rust in vrede en ik zal je nooit vergeten.”

Enkele dagen geleden werd hij in het ziekenhuis opgenomen, waar hij ook rond 3.30 uur afgelopen nacht overleed. Waar aan precies is niet duidelijk.

Exit mobile version