An independent Moluccan magazine and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Spice Islands Project 2021

AMBON – Ondanks de huidige situatie waarin een groot deel van de wereld niet duidelijk weet waar het aan toe is, zit men niet stil op de Molukken. De regionale overheid werkt hard door en is actief bezig. De nauwe samenwerking met andere organisaties is erop gericht om Maluku een aantrekkelijk gebied te maken voor meer toeristen. De officiële slogan van dit project luidt dan ook ‘The Spice
Islands’.

Lees verder onder de banner

De aandacht wordt onder andere gelegd op de wereldberoemde Banda-eilanden vanwege de roemruchte historie in combinatie met haar prachtige eilanden en de fascinerende Bandazee. Het doel is om het toerisme op de langere termijn een leidende sector te laten worden op de Molukken. Gunstig in vele opzichten voor de economie van Maluku en haar inwoners. Om een voorbeeld te noemen; groeiende toerisme creeert werkgelegenheid. Om het plan kracht bij te zetten en er een succesvolle missie van te maken, heeft het centrale toeristenbureau van Maluku een kalender met de belangrijkste evenementen in 2021 gelanceerd.

Alle evenementen staan ​​bol van de culturele en historische waarden van
de Molukken:

1. Tong Tong Fair (Juni 2021, Den Haag, Nederland)
2. Hatta Sjahrir Festival (10 augustus 2021, Banda Neira, Central Maluku)
3. Maluku Celebration Festival (15 – 17 augustus 2021, Ambon Bay, Ambon City)
4. Kapitan Jongker Festival (3-4 september 2021, Manipa Island, West Seram)
5. Breda Festival (15 – 16 oktober 2021, Run Banda Neira Island, Central Maluku)
6. Tour De Moluccas (November 2021, Ambon – Banda – Langgur)
7. Spice Islands Festival (14 – 15 november 2021, Banda Neira, Central Maluku)

Marisca Kakiailatua van het hoofd van Maluku Tourism Marketing gaf de volgende verklaring in een persbericht; De toeristen hebben behoefte aan zekerheid. Zij hebben toeristische bestemmingen nodig die veilig en comfortabel zijn. Plaatsen waar zij zonder angst en vol enthousiasme culturele gewoonten en de rijke historie mogen ervaren. Op het moment is het op de Molukse eilanden verantwoord en veilig om te reizen, echter nog voor velen een onbekende eilandengroep. Daarom vereist de marketing van het toerisme op Maluku een specifieke strategie en een passend proces. Met als doel de toeristen zich zelfverzekerd, op hun gemak en veilig te laten voelen binnen de Molukken waardoor zij reclame kunnen maken door met fijne warme verhalen terug kunnen keren naar hun land.

Tekst: Novi Ohorella
Vertaling: Zainal Umarella

Total
0
Shares
Related Posts