An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Sport Molukken: Jong Ambon FC tekent spelerscontracten

AMBON – In de hoofdstad van de Molukken werd zondag door het management van voetbalclub Jong Ambon FC onder leiding van president Rhony Sapulette, manager Kelly Keliombar en hoofdtrainer Gafar Lestaluhu contracten getekend met jonge voetballers en hun ouders.

Jong Ambon FC zit momenteel in de voorbereiding van de kompetisi Piala Suratin voor 17-jarigen dat vanaf oktober 2021 zal plaatsvinden. De Soeratin Cup is een Indonesische voetbalcompetitie voor spelers onder de achttien jaar. Eerder werd de competitie gesponsord door Indofood en de competitie genaamd Liga Indofood. Ook hoopt de club volgend jaar deel te nemen aan de Liga 3.

Het doel is om jongeren met voetbaltalent te trainen en discipline bij te brengen. En ze op weg te helpen naar een toekomst in het betaald voetbal. De club is vijf maanden geleden officeel van start gegaan en staat symbool voor de heropleving van het voetbal op Ambon. De missie van de club is om uiteindelijk in de toekomst de Molukken te vertegenwoordigen in de Indonesische voetbalcompetitie.

Bron & Foto: Tribun Maluku

Total
0
Shares
Related Posts