An independent Moluccan magazine and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Stefano Lilipaly en Aidean Umarella schitteren in een nieuwe Nike football commercial

Geboren en getogen in Nederland, maar nu een van de blikvangers van de Liga 1, de hoogste voetbaldivisie in Indonesië. Stefano Lilipaly (29) komt uit de jeugd van FC Utrecht en heeft zijn debuut op het hoogste niveau gemaakt in 2011. Tevens heeft hij verschillende jeugdteams van Oranje mogen vertegenwoordigen.

Tegenwoordig speelt de aanvallende middenvelder na omzwervingen door Europa en Azië voor de huidige landskampioen Bali United (Indonesië) en is hij volwaardig international en een gewaardeerde basisspeler van het Indonesische elftal.

De Nike-commercial neemt u mee naar zijn vroegere voetbalpleintje in Amsterdam waarin hij er van droomt om te juichen in een vol stadion net als zijn idolen op tv, profvoetballer en international van het nationale team te worden.

De rol van de jonge versie in de zwart-witte flashback van Stefano’s herinnering wordt gespeeld door Aidean Umarella (10) uit Waalwijk. Zie foto hierboven.

In de tekst onder zijn post over deze commercial op instagram (@stefanolilipaly) zegt Stefano Lilipaly zijn verantwoordelijkheid als vader en international te nemen en de gehele jeugd in Indonesië te willen inspireren en motiveren door te zeggen dat zolang je het meent en er voor gaat, steun van familie krijgt in moeilijke tijden en in jezelf gelooft, dat dromen echt uit kunnen komen.

Pakket: Package deal ‘Ambon Fest Week’ met vliegmaatschappij Garuda Airlines bij Asfalea Travel:

Amsterdam – (via Medan) Jakarta – Ambon – Jakarta – (via Medan) – Amsterdam, incl 1 nacht hotel in de buurt van Cengkareng (heenreis), incl 7 nachten Ambon (Natsepa, City of Santika).

Vertrek data: za 10 oct, zo 11 oct, ma 12 oct (op dinsdag vliegt Garuda Airlines niet), max: 30 dagen (dit ook i.v.m. visum). Terugreis mag flexible maar rekening houdende met max 30 dagen. Prijzen: op basis van gebruik van een twee persoonskamer of eenpersoons toeslag (op aanvraag).

Asfalea Travel vraagt een aanbetaling en de restant reissom mag in termijnen tot de vervaldatum worden voldaan. Dit is ongeveer 6 weken voor de vertrekdatum.

The Natsepa Resort: vanaf € 1.340,- p.p.

Hotel Santika Premiere Ambon: vanaf € 1.305,- p.p.

The City Hotel Ambon: vanaf € 1.270,- p.p.

Uiteraard zijn er ook andere reisschema’s mogelijk. Voor vragen en reserveringen kunt u direct contact opnemen met Asfalea Travel via:

Email: Reservering@asfalea.nl
Telefoon: 020-6239548

Voor vragen en suggesties rondom Visit Ambon 2020 is het mogelijk om een email te sturen naar info@visitambon2020.com.

Total
0
Shares
Related Posts