An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Team oogkliniek weer terug naar Ambon

Het team van Oogkliniek A-V onder leiding van directeur Danny Siegers ging op werkbezoek langs een aantal oogklinieken en ziekenhuizen in Nederland met een afdeling oogheelkunde.

Twee weken heeft het team oogklinieken en ziekenhuizen bezocht. In de evaluatie met SSVA heeft het team aangegeven dat het veel heeft opgestoken. Er zijn zaken die op korte termijn in Ambon gerealiseerd kunnen worden en zaken die op middellange en lange termijn gerealiseerd gaan worden.

Samen met SSVA, SLAH en de Molukse overheid zal het team stappen gaan zetten om de oogkliniek verder te ontwikkelen tot een oogcentrum voor heel de Molukken.

Het team van de oogkliniek is nu weer op weg terug naar Ambon. Het team werd het afgelopen weekend uitgezwaaid middels een farewell party in het gebouw Mae Uku in Oost-Souburg.

In aanwezigheid van de loco-burgemeester van Vlissingen, de ambassadeur van Indonesië, de SSVA, leden van de medische groepen en de Molukse gemeenschap werden door middel van toespraken, dans en muziek van het AV-team succes gewenst met de verdere ontwikkeling van de oogkliniek in Ambon. Directeur Danny Siegers hield een pleidooi om de kliniek die moet uitgroeien tot een centrum voor heel Maluku, te ondersteunen.

 

Bron: SSVA

Total
0
Shares
Related Posts