Tifa Magazine uitgenodigd voor 443e verjaardag Ambon-stad

De burgemeester van Ambon, Richard Louhenapessy, heeft Tifa Magazine uitgenodigd voor een bezoek aan de hoofdstad. Een delegatie van TM zal volgende maand naar de Molukken afreizen om de viering bij te wonen van de 443e verjaardag van Ambon-stad.

Louhenapessy was zeer tevreden over zijn bezoek aan Amsterdam tijdens de Molukse Dag op het Kwaku Summer Festival. Op uitnodiging van Tifa Magazine opende hij de Molukse Dag en kwam hij met zijn vrouw en een delegatie naar Nederland.

Het bezoek past in het kader van de inspanningen die Tifa Magazine levert om het voortbestaan te waarborgen van het Molukse platform.

Deze ontmoeting staat in het teken van de goede samenwerking tussen Pemkot Ambon en de organisatie op muzikaal, cultureel en sociaal gebied.

De burgemeester heeft gisteren nog de ‘Kepala Daerah Inovatif’ mogen ontvangen in Makassar. Een prijs van het blad Sindo voor de innovatiefste regionale bestuurder.

Burgemeester Louhenapessy samen met Ambonwhena Aratuaman (oprichter/eindredacteur Tifa Magazine) en Angelo Manuhutu tijdens een werkbezoek aan Nederland in juni 2018.

Exit mobile version