An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Twee gouden medailles voor Molukse Roei Atleten op Internationaal Belgische Kampioenschappen

GENT – Twee Molukse atleten hebben bij de International Spring Regatta Championships roeien in Gent uitstekend gepresteerd. Ze bezorgden het nationale team van Indonesië twee gouden medailles.

Op dit toernooi dat vorig weekend plaatsvond hadden zij tegenstanders uit onder andere Frankrijk, Nederland en België. Chelsea Corputty versloeg twee Nederlanders. Samen met La Memo, ook uit de Molukken zijn ze met het nationale team voor een maand op trainingskamp in Nederland.

De Ghent International Spring Regatta is een opwarmer ter voorbereiding voor de Zuidoost-Aziatische Spelen 2022, de SEA Games in Hanoi, Vietnam. Het sportevenement heeft deelnemers uit elf landen in Zuidoost-Azië. En wordt georganiseerd door de Southeast Asian Games Federation onder auspiciën van het Internationaal Olympisch Comité en het Olympic Council of Asia.

Tekst: Novi Ohorella

Onze kersverse TIFA Magazine in het kader van ons 10-jarig bestaan is een feit! Wordt nu abonnee.

Naast ons krantje presenteren wij nu ook met trots ons blad in een magazine versie. Wilt u lid worden? Dan kunt zich aanmelden via: social@tifamagazine.com Ovv Abonnee Magazine, uw naam, email en adres gegevens. Nu 1 jaar, 4 edities voor 15 euro exclusief verzendkosten.

Total
0
Shares
Related Posts