An independent Moluccan magazine and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Uitbreiding luchthaven Ambon

AMBON – Het leek de afgelopen maanden op het eerste gezicht dan ook een modderige bouwproject rondom Pattimura International Airport. Achter de schermen wordt echter keihard doorgewerkt om de vernieuwde vakantieluchthaven gereed te maken voor een soepele opening in 2020.

Het aantal bezoekers dat naar de Molukken komt stijgt. Zowel bij toeristen uit binnen- en buitenland is het tropische ‘Spice Islands’ een steeds populairdere bestemming. Ook komen Molukkers die buiten de Molukken wonen ieder jaar steeds meer in groten getale terug voor vakantie, maar ook om te ondernemen of een steentje bij te dragen aan de wederopbouw. Op korte termijn zal een grote gedeelte van het vernieuwde en uitgebouwde Molukse vliegveld klaar zijn.

De bouw is in volle gang. Sterker nog: alle palen staan er al. De start- en landingsbaan is verlengd, de nieuwe terminal is nu in opbouw en wordt voorzien van alle benodigde techniek. Ook komen er meer toko’s, een vernieuwde informatiedesk voor toeristen om naar verschillende Molukse eilanden te reizen, en een nieuwe inrichting van taxistandplaatsen.

 

VISITAMBON2020.COM

Total
0
Shares
Related Posts