An independent Moluccan magazine and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Uitvaartonderneming voor Molukse Nederlanders

De eerste uitvaartonderneming in Nederland die zich uitsluitend op Molukse Nederlanders richt wordt op 2 november een feit. Seraya Pattipeilohy uit Tiel begint zijn Molukse uitvaartonderneming Heka Leka, in de regio tussen Leerdam en Zevenaar.

,,Ik wil graag iets voor de Molukse gemeenschap in Nederland betekenen’’, zegt Pattipeilohy. ,,Bovendien ben ik altijd heel geïnteresseerd geweest in mijn eigen Molukse achtergrond. Ik vind het fantastisch om daar in mijn werk mee bezig te zijn.”

Lees het artikel verder in De Gelderlander

Foto: Van Leusden Uitvaart

Total
0
Shares
Related Posts