An independent Moluccan magazine and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Videoclip ‘Care for Maluku’ met bekende Molukse artiesten en entertainers is nu online!

Molukse artiesten en entertainers kwamen bijelkaar en maakten geheel belangeloos het nummer ‘Care for Maluku’. Ter ondersteuning van de slachtoffers van de aardbeving op de Molukken in 2019. De clip is vrijdag in première gegaan. U kunt de kersverse muziekvideo hierboven bekijken.

Artiesten die meewerken aan dit project zijn o.a. Jimi Bellmartin, Wudstik, Julya Lo’Ko aka Shunya Deva, Vinchenzo, Esther Nijhove, Danjil, Zoë Tauran, The Brothers Timisela, Chi-Mharaj, Anna Makaloy, Franky Rampen, Abraham Laisina en vele anderen.

Lees verder onder de banner

Initiatiefnemer Martino Latupeirissa verteld via social media waar het nummer voor staat. “‘Care for Maluku’ – deze feelgood song gaat over wat je voor elkaar betekent in het leven. Juist wanneer er dingen in het leven gebeuren waardoor je het even kwijt bent. En als je niet meer weet waar je het moet zoeken. Juist dan is het belangrijk te weten dat je er niet alleen voor staat. Dat je altijd steun hebt!”

“De saamhorigheid in de song boort de energie in jezelf aan om ook weer zelfredzaam te zijn en weer op eigen kracht verder te kunnen. Helemaal in het licht van het lied, droegen alle artiesten hun tijd, energie en talent geheel belangeloos bij voor dit goede doel.”

DJ Onderkoffer, één van de vele internationale Molukse artiesten die straks te bewonderen is in Ambon City of Music!

Total
0
Shares
Related Posts