An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Videoclip ‘Rindu Ambon’ meer dan 1 miljoen keer bekeken op YouTube

Onze videoclip ‘Rindu Ambon’ is al meer dan 1 miljoen keer bekeken op YouTube. Het nummer gezongen door Chaken Supusepa en rapper Mr. E (Erros Riry) ging na het uitkomen viraal en heeft haar 1 miljoenste view in nauwelijks 4 maanden behaald. Het lied is naast de Molukken ook populair in Oost-Nusa Tenggara (NTT), Papoea en andere omliggende eilanden. Zie videoclip hierboven.

De videoclip is een productie van onze nieuwe project Sound of Melanesia. Deze maand zijn er nog twee nieuwe clips uitgebracht; ‘Pulang Kampong‘ van de Keiese zanger Rio Efruan en ‘Lawamena Haulala‘ van de uit Nederland afkomstige Molukse rapper Rogero.

Het doelstelling van de net opgerichte muziekproductie Sound of Melanesia is om lokale artiesten uit onder meer de Molukken een community platform te geven. En te verbinden in combinatie met de Melanesische roots. Dit in samenwerking met Ambon City of Music. Nu de hoofdstad Ambon officieel op de werelderfgoedlijst staat van UNESCO, moet het helpen de lokale muzikanten en muziekgenres te bevorderen.

Pakket: Package deal ‘Ambon Fest Week’ met vliegmaatschappij Garuda Airlines bij Asfalea Travel:

Amsterdam – (via Medan) Jakarta – Ambon – Jakarta – (via Medan) – Amsterdam, incl 1 nacht hotel in de buurt van Cengkareng (heenreis), incl 7 nachten Ambon (Natsepa, City of Santika).

Vertrek data: za 10 oct, zo 11 oct, ma 12 oct (op dinsdag vliegt Garuda Airlines niet), max: 30 dagen (dit ook i.v.m. visum). Terugreis mag flexible maar rekening houdende met max 30 dagen. Prijzen: op basis van gebruik van een twee persoonskamer of eenpersoons toeslag (op aanvraag).

Asfalea Travel vraagt een aanbetaling en de restant reissom mag in termijnen tot de vervaldatum worden voldaan. Dit is ongeveer 6 weken voor de vertrekdatum.

The Natsepa Resort: vanaf € 1.340,- p.p.

Hotel Santika Premiere Ambon: vanaf € 1.305,- p.p.

The City Hotel Ambon: vanaf € 1.270,- p.p.

Uiteraard zijn er ook andere reisschema’s mogelijk. Voor vragen en reserveringen kunt u direct contact opnemen met Asfalea Travel via:

Email: Reservering@asfalea.nl
Telefoon: 020-6239548

Voor vragen en suggesties rondom Visit Ambon 2020 is het mogelijk om een email te sturen naar info@visitambon2020.com.

Total
0
Shares
Related Posts