An independent Moluccan magazine and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Vinchenzo winnaar tweede seizoen Better Than Ever

De winnaar van het tweede seizoen van “Better Than Ever” is niemand minder dan Vinchenzo Tahapary. De zanger gaat met de prijs van 25.000 euro aan muziekgeld naar huis. Na zijn solo-optreden en het duet met Waylon wordt hij door zijn medekandidaten gekozen tot de grote winnaar van dit seizoen.

Van de zeven finalisten zat naast Vinchenzo (The Voice Kids en The Voice of Holland), ook Danjil Tuhumena (The Voice of Holland, seizoen 2) in de finale.

Better than ever wordt gepresenteerd door Martijn Krabbé. Onder begeleiding van Waylon* laten oud-deelnemers van talentshows wekelijks zien wat hun talent anno 2023 waard is. De Better than ever deelnemers vertellen over hun bijzondere ervaringen tijdens en na de talentshows en waar ze nu staan. Zonder tussenkomst van een jury, coach of stylist laten ze zichzelf en hun muzikaliteit opnieuw zien in een adembenemend optreden met live band.

Vinchenzo Tahapary

De 23-jarige Vinchenzo Tahapary deed in 2012 mee aan het allereerste seizoen van The Voice Kids. Daarnaast deed hij mee aan het zevende seizoen mee van The Voice of Holland in 2016/2017. Na zijn deelname heeft hij veel opgetreden. In 2023 komt de nieuwe muziek uit van Vinchenzo Tahapary; hij is namelijk naar Amerika gegaan, waar hij met bekende producers samenwerkt. Naast Engelstalige muziek, maakt hij ook Nederlandse nummers.

Danjil Tuhumena

Danjil Tuhumena zat in seizoen 2 van The Voice of Holland. Daar ontmoette hij Charly Luske, die meteen aangaf dat hij hem als gitarist wilde hebben. En dat is hij anno 2023 nog steeds. Maar hij speelde ook in de Molukse scene. Danjil Tuhumena vertelt in Better than ever dat hij twee hele moeilijke jaren achter de rug heeft. Hij werd opeens heel erg ziek; zijn bloedwaardes waren veel te laag, waardoor hij meteen een bloedtransfusie moest ondergaan. Hij bleek levercirrose te hebben. Terwijl hij heel ziek was – en op de donorlijst voor een nieuwe lever stond – heeft hij gewoon nog opgetreden. Hij vertelt: “Ik heb een gezin; er moet brood op de plank komen.” Financieel moest hij dan ook geholpen worden. Danjil Tuhumena is heel gelovig; waar hij veel kracht uit haalde.

De inmiddels 49-jarige artiest begon al vroeg met muziek. Vader Marcus Tuhumena begon namelijk The Family Song met zijn kinderen Frangken, Ulla, Mathias en Danjil. Inmiddels is Danjil Tuhumena professioneel muzikant. Hij is een multitalent en kan diverse instrumenten spelen, zoals drums, keyboard, bass, gitaar én daarnaast is hij ook nog eens zanger.

Bron: Vlaams kijken

Total
0
Shares
Related Posts
Lees verder

Molukse roots in rap

In Ambon is Eros ‘Mr. E’ Riry een drijvende kracht voor de Molukse rapscene. Hij begeleidt, helpt en…