An independent Moluccan magazine and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Voetbalclinic met oud-profvoetballer Jeffrey Leiwakabessy voor Ambon

Fractievoorzitters van D66, PvdA en Burgerbelangen Overbetuwe gaan op eigen initiatief geld inzamelen voor slachtoffers van de aardbeving in Ambon. Dit doen ze samen met mensen uit de Molukse gemeenschap.

Het gaat om vijf projecten: een fundraising-diner, het samenstellen van een Moluks-Overbetuws kookboek, een voetbalclinic op de velden van Elistha met Jeffrey Leiwakabessy en een concert.

Eerder deze maand stemde een meerderheid van de raad niet in met een bedrag van 10.000 euro voor noodhulp op de Molukken.

‘Tegenstemmers vonden dat het vanuit de gemeenschap moet komen, niet vanuit de politiek. Daarom proberen we nu zelf wat acties op touw te zetten om geld in te zamelen voor het Rode Kruis’, vertelt Elbert Elbers, fractievoorzitter van de PvdA.

Bronnen: De Gelderlander, Omroep GelderlandOverbetuwe voor Ambon

Doa Untuk Maluku | Zaterdag 30 november 2019
Rai | Amsterdam

Op 30 november as vindt er een overdenking plaats in de RAI Amsterdam met christenen en moslims. In combinatie met een Moluks culturele en muzikale programma. Tijdens deze dag wordt er geld ingezameld voor de slachtoffers en de zwaar beschadigde dorpen. En zal er aandacht gevraagd worden voor de aardbevingen in Maluku en Maluku Utara. Meer informatie leest u hier

Total
0
Shares
Related Posts