Volle bak bij INCEPTION pre-party Molukse Dag op Kwaku

AMSTERDAM – TIFA Magazine hield op zaterdag 21 januari een pre-party in aanloop naar de Molukse Dag op Kwaku aankomende zomer. Het event die de naam INCEPTION draagt werd druk bezocht. Honderden bezoekers kwamen op het feest af. De hoofdact Chelina Manuhutu knalde om 2 uur ‘s nachts haar beats af in de Melkweg. De sfeer zat er goed in en het publiek ging los tot diep in de nacht.

Rond 24:00 uur begon de zaal vol te lopen, dj’s Miguell Kaidel, DANI en Maria de Lima warmden het publiek op, waarna een live showcase werd gepresenteerd met artiesten als Bianca Boeloerditty, Mass, Jsatubk, Pesi, Fano en Jessica manuputty. Daarna was er een single release van Karibo met hun bekende track Padede, met niemand minder dan Jeftuz achter de draaitafels, die een UK Garage remix van het nummer heeft gemaakt. Karibo en Jeftuz waren de hosts en hypten het publiek van begin tot eind op.

Vervolgens kwam rasartiest JAEL op het podium om het publiek te trakteren op ritmes zoals alleen hij die kan brengen. De nacht werd afgesloten door dj-legende Ramon Rivé en na vier uur ‘s nachts gingen de voetjes van de feestgangers nog steeds van de vloer. Op het event waren ook stands met diverse Molukse merchandise en eten. Voor videofootage en foto’s kunt u kijken op onze IG socials @tifamagazineofficial @moluksedagopkwaku.

Aftermovie in de maak, stay tuned!

Foto: Sem Usmany

Mobiele versie afsluiten