Voormalig profvoetballer Bobby Petta maakt naam als DJ

De Molukse oud-voetballer Bobby Petta is een levende legende van Celtic, maar besloot twee jaar geleden zijn andere passie tot leven te brengen. En dat is muziek! Tegenwoordig staat hij achter de draaitafels en produceert ook nummers.

De voormalige profvoetballer heeft een track uitgebracht met Saint Luke die de top 100 heeft bereikt. Het lied heeft zelfs de nummer 4 gehaald in de hitlijsten van Traxsource Jackin. Petta heeft altijd van muziek maken gehouden, maar door zijn carrière als profvoetballer is het er nooit van gekomen.

Petta keerde na zijn loopbaan niet meer terug naar Nederland. Hij maakte deel uit van een gouden generatie. Speelde bij Feyenoord en werd groot in Schotland bij Celtic. Het land waar hij zijn grootste successen behaalde.

Bobby Petta is een bekendheid in het Verenigd Koninkrijk, hier ziet u hem als jurylid bij een beauty contest

Bron: Daily Record

Package deal ‘Ambon Fest Week’ met vliegmaatschappij Garuda Airlines bij Asfalea Travel:

Amsterdam – (via Medan) Jakarta – Ambon – Jakarta – (via Medan) – Amsterdam, incl 1 nacht hotel in de buurt van Cengkareng (heenreis), incl 7 nachten Ambon (Natsepa, City of Santika).

Vertrek data: za 10 oct, zo 11 oct, ma 12 oct (op dinsdag vliegt Garuda Airlines niet), max: 30 dagen (dit ook i.v.m. visum). Terugreis mag flexible maar rekening houdende met max 30 dagen. Prijzen: op basis van gebruik van een twee persoonskamer of eenpersoons toeslag (op aanvraag).

Asfalea Travel vraagt een aanbetaling en de restant reissom mag in termijnen tot de vervaldatum worden voldaan. Dit is ongeveer 6 weken voor de vertrekdatum.

The Natsepa Resort: vanaf € 1.340,- p.p.

Hotel Santika Premiere Ambon: vanaf € 1.305,- p.p.

The City Hotel Ambon: vanaf € 1.270,- p.p.

Uiteraard zijn er ook andere reisschema’s mogelijk. Voor vragen en reserveringen kunt u direct contact opnemen met Asfalea Travel via:

Email: Reservering@asfalea.nl
Telefoon: 020-6239548

Voor vragen en suggesties rondom Visit Ambon 2020 is het mogelijk om een email te sturen naar info@visitambon2020.com.

Groothandel Amboina is sponsor van
Visit Ambon 2020
AMBOINA.NL

Maak nu gebruik van de nieuwe vlucht vanuit Nederland naar de Molukken! Gloednieuwe verbinding vanaf Amsterdam naar Ambon via Bali

Exit mobile version