An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

‘Voorrecht als dienstknecht van de allerhoogste God het Evangelie te mogen verkondigen naar de onderwereld en celebrity wereld’

Als jonge jongen leefde de Molukse Joshua Kotadiny op straat, in de Amsterdamse wijk Gein. Al vroeg kwam hij in aanraking met drugs, alcohol en de kille, keiharde wereld van de jeugdbendes. Joshua raakte verslaafd, dealde, en was extreem gewelddadig.

Het contact met die duistere wereld heeft hij nog steeds. Maar door krachtig, genadig ingrijpen van God staat Joshua nu in die wereld omdat God hem daar plaatst en gebruikt als Zijn getuige.

Deze week was hij te gast bij Fidan Ekiz en Renze Klamer in het programma “De Vooravond”. Samen met actrice Chantal Janzen en misdaad verslaggever Paul Vugts praten ze over de jeugdbendes en dril rap in de grote steden. Zijn antwoord: Het is geen Bijlmer probleem meer maar het is een landelijk probleem geworden waardoor de overheid en kerken meer samen moeten werken.

Backstage na de uitzending kon hij op een leuke, laagdrempelige manier over Jezus vertellen. En noemt het een voorrecht om als dienstknecht van de allerhoogste God het Evangelie te mogen verkondigen naar de onderwereld en de celebrity wereld.

Total
0
Shares
Related Posts