An independent Moluccan magazine and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Warm Hart | Stichting Tiga Batang Air

Een tijd terug heeft Ellen Hitipeuw op eigen initiatief Stichting Tiga Batang Air aangemeld voor de KRO-NCRV aktie Warm Hart 2020. Dit heeft ertoe geleid dat TBA op grond van haar resultaten in de Molukken mag meedingen naar een geldbedrag dat daaraan gekoppeld is.

Jullie kunnen samen ervoor zorgen dat TBA bij de top 5 terecht komt met de meeste stemmen. Het is dus nu zaak dat je de bijbehorende link aanklikt en je stem uitbrengt voor Stichting Tiga Batang Air.

De link is: www.warmhart.kro-ncrv.nl/goede-doelen/stichting-tiga-batang-air

Vergeet niet na het stemmen je mailbox te bekijken. Je moet nl. je stem bevestigen, niet vergeten, anders telt je stem niet mee en dat zou zonde zijn. Dit bericht zoveel mogelijk delen wordt bijzonder gewaardeerd. Daarmee bezorg je TBA mogelijk de benodigde stemmen die hiervoor nodig zijn. Op dit moment staat TBA bovenaan met meer dan 800 stemmen, maar de actie duurt 6 weken. Dus moeten we zorgen dat ze andere organisaties voorblijven.

Stichting Tiga Batang Air is in 2004 door Molukkers in Nederland opgericht. Haar doelstelling is: een bijdrage te leveren aan het herstel, het behoud en de ontwikkeling van het Molukse land en volk. De stichting hoopt de gestelde doelen te bereiken door het uitvoeren van kleinschalige en effectieve projecten op de Molukken. Hierbij werkt de stichting zo veel mogelijk samen met de lokale bevolking.

Total
1
Shares
Related Posts
Lees verder

Ambon stad in 40 seconden

Bekijk Ambon in deze hyperlapse filmpje. Een timelapse is simpel gezegd een video waarin de tijd versneld wordt. …