Website ‘Moluccan Future Foundation’ nu online: 30 november | Doa Untuk Maluku | Rai, Amsterdam

Een zware aardbeving trof de Midden-Molukken op 26 september 2019. Ruim 170.000 mensen zijn dakloos of de bergen in gevlucht. En verblijven in geïmproviseerde tentenkampen. Er zijn 39 doden gemeld en vele gewonden. Daarnaast heeft het gebied te maken met naschokken.

Precies een week geleden werden de Noord-Molukse eilanden bij Ternate getroffen door een krachtige aardbeving van 7,1. En werd op 18 november jl. de eilanden Nusalaut en Saparua nog opgeschrikt door een beving van 4,9. Ook hierbij is er weer schade en zijn er weer vele mensen hoger gelegen gebieden in gevlucht.

Stichting “Moluccan Future Foundation” zet zich in voor kinderen die slachtoffer zijn van natuurgeweld en zich in humanitaire crises bevinden op Molukse eilanden. Zij geloven dat de kinderen de toekomst zijn. Ze zetten zich in voor de toekomst van de kinderen en nemen als uitgangspunt; Het Verdrag van de Rechten van het Kind opgesteld door de lidstaten van de Verenigde Naties.

Daarom organiseert Moluccan Future Foundation op 30 november een overdenking in de RAI Amsterdam met christenen en moslims. In combinatie met een Moluks culturele en muzikale programma.

Tijdens deze dag zal de stichting zich presenteren. En zal er uiteraard aandacht gevraagd worden voor de aardbevingen in Maluku en Maluku Utara.
Ook wordt er geld ingezameld voor de wederopbouw en de nasleep.

Bekijk nu de officiële website! www.moluccanfuturefoundation.com

Kaarten voor Doa Untuk Maluku zijn verkrijgbaar via deze link: Eventbrite.nl

Exit mobile version