An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

TIFA Magazine

An independent Moluccan news and entertainment platform, that organizes multiple events and music releases.

Weer aardbeving in Molukken met kracht van 5,1

Dinsdag hebben er in de Midden-Molukken weer bevingen plaats gevonden waarvan de krachtigste met een sterkte van 5,1 op schaal van Richter. Dat meldt het meteorologische dienst van Indonesië, BMKG. Zie foto’s hieronder.

Er zijn geen gewonden gemeld, maar mensen raakten wel in paniek. Volgens lokale media zijn sommigen direct weer hoger gelegen gebieden in gevlucht. De Molukse gemeenschap maakt zich grote zorgen over het lot van de getroffenen. Sinds 26 september vinden er al aardbevingen plaats met vele naschokken.

Doa Untuk Maluku | Zaterdag 30 november 2019 | Rai | Amsterdam

Op 30 november as vindt er een overdenking plaats in de RAI Amsterdam met christenen en moslims. In combinatie met een Moluks culturele programma. Tijdens deze dag wordt er geld ingezameld voor de slachtoffers en de zwaar beschadigde dorpen. En zal er aandacht gevraagd worden voor de aardbevingen in Maluku. Meer informatie leest u hier.

Tevens wordt er op 14 december door jongeren van Tulehu, die woonachtig zijn in Nederland, een benefiet georganiseerd. Hun dorp behoort tot één van het zwaarst getroffen gebieden. Zie flyer onder de foto’s van het BMKG.

Total
0
Shares
Related Posts