• Home
  • >
  • Evenementen
  • >
  • Chaken Supusepa ‘King of Joget’ uit Maluku komt naar Molukse Dag op Kwaku

Chaken Supusepa ‘King of Joget’ uit Maluku komt naar Molukse Dag op Kwaku

AMSTERDAM – Chaken Supusepa is toegevoegd aan de hoofdacts van de Molukse Dag op Kwaku in Amsterdam. Op zaterdag 29 juli 2023 in het Nelson Mandelapark. Chaken begon zijn muziekcarriere meer dan twintig jaar geleden. Sindsdien is hij vrijwel onafgebroken te vinden aan de top van de Lagu Ambon en Joget oftewel de muziekgenres van Lagu Timur. Zijn bijnaam is dan ook de King of Joget.

De Molukse zanger ging ook verschillende samenwerkingen aan. Dit deed hij onder meer met zangeres Ona Hetharua en rapper MR E. Één van zijn bekendste nummers is Rindu Ambon. Met Chaken op het podium voelt u met zijn muziek de Molukken dichtbij. Naast zijn optreden op het Kwaku Summer Festival is hij ook presence tijdens de officiële afterparty in de Melkweg. Dat na het Kwaku festival om 23.30 uur begint. De volledige showcase zal eind deze week bekend gemaakt worden.

Voor meer informatie en voorverkoop tickets voor het Kwaku festival en de Molukse Dag op Kwaku verwijzen wij u door naar kwakufestival.nl 

Tickets voor de afterparty zijn te koop via melkweg.nl

De Molukse dag op Kwaku op het Kwaku Summer Festival wordt mede-georganiseerd door TIFA Magazine en Stichting Rhythm of Maluku. De officiële afterparty wordt georganiseerd door TIFA Magazine.

Deel Dit Bericht

Facebook
Twitter
WhatsApp

Andere Evenementen

67406507_1144642689052683_6597033594441433088_n
Tickets Molukse Dag op Kwaku 2024 en Afterparty in Melkweg Amsterdam
4
Naruwe komt 27 juli naar Nederland op de Molukse Dag op Kwaku
IMG_8950
Pacific Roots Fest

Zie Ook

DSC_5679
Reportage: Ouderen project TMB Foundation in Tounwawan, Maluku Barat Daya
fresly
Gift Concert Datang Kele - Rindu Ambon: Fresly Nikijuluw Ft. Bianca Boeloerditty - Tunggu Beta Kele
Top