• Home
  • >
  • Evenementen
  • >
  • Fresly Nikijuluw uit Maluku op 29 Juli hoofdact op Molukse Dag op Kwaku

Fresly Nikijuluw uit Maluku op 29 Juli hoofdact op Molukse Dag op Kwaku

AMSTERDAM – De Molukse hitzanger Fresly Nikijuluw is op zaterdag 29 juli de hoofdact op de Molukse Dag op Kwaku in Amsterdam. Hij is de afgelopen jaren bekend geworden met meerdere hits. Het nummer Mantan heeft meer dan 23 miljoen streams op YouTube. En zijn nieuwe nummer Hallo Ade Nona staat na twee weken alweer op meer dan 2 miljoen views. De 24-jarige zanger is momenteel bezig met zijn tour door o.a. Maluku, Maluku Utara, Sulawesi en Papoea. Waar hij uitverkochte concerten heeft.

Eenmaal in Nederland zal hij naast zijn optreden op Kwaku ook presence zijn op de officiële afterparty in de Melkweg Amsterdam. Dat na het Kwaku festival om 23.30 uur begint. De volledige showcase zal eind deze week bekend gemaakt worden.

TUNGGU BETA KELE

Bianca Boeloerditty is ook toegevoegd aan de affiche. Onlangs heeft de zangeres uit Nederland de hit “Tunggu Beta Kele” gescoort in de Molukken, Papoea en omliggende eilanden, samen met Fresly Nikijuluw en Ambonwhena. Het nummer staat inmiddels op bijna 2 miljoen streaming views. Maar ze komt niet alleen, ze komt samen met haar band Oceanikz om ook samen live te performen met Fresly.

Ook Molukse artiesten zoals JAEL, Mpes, FANO en Miguell Kaidel zullen optreden. Daarnaast hebben bands als Massada en Bintang Maluku hun komst bevestigd. De legendarische groep Massada zal een speciale show neerzetten in het teken van hun 50 jaar bestaan.

Voor meer informatie en voorverkoop tickets voor het Kwaku festival en de Molukse Dag op Kwaku verwijzen wij u door naar kwakufestival.nl 

Tickets voor de afterparty zijn te koop via melkweg.nl

De Molukse dag op Kwaku op het Kwaku Summer Festival wordt mede-georganiseerd door TIFA Magazine en Stichting Rhythm of Maluku. De officiële afterparty wordt georganiseerd door TIFA Magazine.

Foto: Fresly Nikijuluw concert in Ternate, Maluku Utara.

Deel Dit Bericht

Facebook
Twitter
WhatsApp

Andere Evenementen

Pacific_Roots_Poster
Pacific Roots Fest indoor, 25 November 2023, Almere
Event-Papua
Health Awareness & Climate Change Event, 9 December 2023, Jayapura, Papoea
IMG_2580
Gift Concert Datang Kele - Rindu Ambon

Zie Ook

eko
Health Awareness boodschap van Eko Poceratu voor jongeren in de Molukken
mpes-1
Tifa's 10 minuten met Mpes
Top