• Home
  • >
  • Evenementen
  • >
  • Nieuwe namen toegevoegd op Molukse Dag op Kwaku en Afterparty in de Melkweg Amsterdam: Mpes, Miguell Kaidel, Fano, Djecker, Jeftuz, Mass x Jsatubk x Pesi, Maria de Lima, Rafa en Nani

Nieuwe namen toegevoegd op Molukse Dag op Kwaku en Afterparty in de Melkweg Amsterdam: Mpes, Miguell Kaidel, Fano, Djecker, Jeftuz, Mass x Jsatubk x Pesi, Maria de Lima, Rafa en Nani

AMSTERDAM – Nieuwe namen voor de Molukse dag op Kwaku volgen in sneltempo! Vandaag worden er met Mpes, Miguell Kaidel, Fano, Maria de Lima, het trio Mass, Jsatubk en Pesi opnieuw vijf acts toegevoegd aan de line-up. De Molukse Dag op Kwaku op het Kwaku Summer Festival vindt plaats op zaterdag 29 juli 2023 in het Nelson Mandelapark in Amsterdam.

“Eerder werd al de eerste hoofdact JAEL aangekondigd. Dit jaar weer boordevol Molukse artiesten met verschillende genres”

Tickets voor het festival en de afterparty zijn te koop via kwakufestival.nl en melkweg.nl.

Na het festival die tot 22.00 uur duurt, gaan we verder met de officiële afterparty in de Melkweg Amsterdam met onder andere Djecker en Jeftuz. Ook staan Miguell Kaidel en Maria de Lima dezelfde avond weer achter de draaitafels op deze sfeervolle Molukse clubnacht. En komen Rafa en Nani hun nieuwe songs performen.

Mpes: Met 45K maandelijkse luisteraars op Spotify en songs die regelmatig te horen zijn op Radio FunX, komt hij 29 juli met een live band het publiek trakteren op zijn hits. (Treedt op in de Pompeia tent op Kwaku).

Miguell Kaidel: Heeft zijn eigen show op Radio FunX en is op bijna elke urban festival wel te vinden achter de draaitafels. De voeten gaan weer van de vloer! (Treedt op – zowel op Kwaku – als op de afterparty in de Melkweg).

Fano: Met 29K maandelijkse luisteraars op Spotify en uitverkochte zalen met eigen shows in de grootste poppodia’s van Nederland. Komt ook hij bij ons het publiek entertainen met zijn buitengewone performance. (Treedt op in de Pompeia tent op Kwaku).

Maria de Lima: Is de jonge talentvolle Lady van hiphop en R&B met eigen evenementen in omgeving Drenthe. Met haar is het altijd schudden op de dansvloer. (Treedt op – zowel op Kwaku – als op de afterparty in de Melkweg).

Mass, Jsatubk en Pesi: Brengen de traditionele Molukse sfeer terug in de hedendaagse muziekcultuur van de jongeren. Dit zorgt voor een echte moderne Moluccan Mood dat niet mag ontbreken! (Treedt op in de Pompeia tent op Kwaku).

Djecker: Is de Molukse DJ binnen de Techno scene die tot de bekende namen behoort en deze sound elke keer weer fine tuned. Eén ding is zeker, je gaat los! (Treedt op in de Melkweg tijdens de afterparty).

Jeftuz: Is de nummer één UK Garage man van deze era. Bij de pre-party INCEPTION brak hij de tent af. En zal ook hij tijdens de afterparty weer het publiek gek maken met zijn oldschool en newschool UK Vibes! (Treedt op in de Melkweg tijdens de afterparty).

Rafa & Nani: Het duo, die met hun Molukse songs het publiek vrolijk maakt en zomerse gevoel door de speakers brengt. Staan ook dit jaar weer in de Melkweg om hun nieuwe nummers ten gehore te brengen. (Treedt op in de Melkweg tijdens de afterparty).

Deze jonge talentvolle Molukse artiesten die aan hun weg timmeren in de muziekscene, beloven een groot feest te bouwen op het hoofdpodium, de Pompeia stage en in de Melkweg. Allemaal op één dag, de Molukse dag in Amsterdam.

LET OP! Er worden nog meer namen toegevoegd aan de line-up. Dus nog even geduld, het wordt weer spannend want er komen meer muziekacts voor zowel jong als oud.

De Molukse dag op Kwaku op het Kwaku Summer Festival wordt mede-georganiseerd door TIFA Magazine en Stichting Rhythm of Maluku. De officiële afterparty wordt georganiseerd door TIFA Magazine.

Deel Dit Bericht

Facebook
Twitter
WhatsApp

Andere Evenementen

4
Naruwe komt 27 juli naar Nederland op de Molukse Dag op Kwaku
kwaku107
Aankondiging: Molukse Dag op Kwaku 7e Editie, Zaterdag 27 Juli 2024
IMG_8950
Pacific Roots Fest

Zie Ook

DSC_5679
Reportage: Ouderen project TMB Foundation in Tounwawan, Maluku Barat Daya
fresly
Gift Concert Datang Kele - Rindu Ambon: Fresly Nikijuluw Ft. Bianca Boeloerditty - Tunggu Beta Kele
Top