Pacific Roots Fest indoor, 25 November 2023, Almere

ALMERE – Op zaterdag 25 november 2023 organiseert Tifa Magazine (TM) in samenwerking met Rhythm of Maluku (RoM) een nieuw evenement in Smit Sound Service Almere. De stichting RoM is de vaste samenwerkingspartner van TM op de Molukse dag op Kwaku. De locatie is hetzelfde concertzaal en podia waar de Gift Concert Datang Kele – Rindu Ambon heeft plaatsgevonden.

Het evenement draagt de titel ‘Pacific Roots Fest indoor’ waarbij de Melanesische en Polynesische cultuur en muziek centraal staat. Met optredens van Molukse, Papoease en Samoaanse acts. Met headliners als Jessica Manuputty, Oceanikz, Yosina, Samoa Matalasi en nog veel meer. De line-up wordt nog aangevuld. De eerste performers zijn al bekend en staan al op de flyer. Deze indoor fest wordt gehost door niemand minder dan musicalactrice Talita Angwarmasse.

Deur open: 18:30 uur. Aanvang: 19:00 uur. Eindtijd: 01:00 uur.

Oceanikz is een band dat voornamelijk Molukse en Papoease traditionele liederen vertolkt en opnieuw uitbrengt sinds de oprichting in 2007. Eén van de bekendste liedjes is Ina Firumi. Ook hebben ze hun eigen nummers. Hun stijl is een mix van Pacific Reggae en Jazz Rock.

Jessica Manuputty maakte als zangeres naam in de Nederlandse jazz- soul- en popmuziek. En staat ook bekend om haar Molukse traditionals met ukulele. Al zo lang als Jessica zich kan herinneren klonken deze liedjes in de huiskamer van haar familie. En van jongs af aan leerde ze deze Lagu Lagu.

Yosina Roemajauw, winnares van The Voice Kids 2018 is inmiddels een jonge zangeres die in verschillende talen zingt. Samen met haar producersteam werkt ze aan steeds meer eigen repertoire. Onlangs heeft ze haar nieuwe videoclip Melanesian Queen uitgebracht.

Talita Angwarmasse schitterde o.a. in de musical The Bodyguard en speelt momenteel in Aida. De zangeres en actrice is al jaren te zien in grote theater producties. Naast haar carriere in musicals heeft ze ook Moluks-Maleistalige nummers uitgebracht met verschillende samenwerkingen.

Verder is op het event een merch stand aanwezig met STST shirts van Ninetyfour x Soldat. Sans Patrie, maar ook accessoires, Molukse cocktails van Barak 51 en exotische eten.

  • Hieronder kunt u uw kaarten reserveren.
  • LET OP! Er is ook groepskorting vanaf 15 personen, vul dus niet meer als 15 tickets in.
  • Prijs groepskorting per persoon € 18,50.
  • De kaartjes met groepskorting zijn te bestellen via social@tifamagazine.com o.v.v. Groepskorting Pacific Roots Fest.
  • Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.

 

Ticketreserveringen

 

Deel Dit Bericht

Facebook
Twitter
WhatsApp

Andere Evenementen

67406507_1144642689052683_6597033594441433088_n
Tickets Molukse Dag op Kwaku 2024 en Afterparty in Melkweg Amsterdam
4
Naruwe komt 27 juli naar Nederland op de Molukse Dag op Kwaku
IMG_8950
Pacific Roots Fest

Zie Ook

DSC_5679
Reportage: Ouderen project TMB Foundation in Tounwawan, Maluku Barat Daya
fresly
Gift Concert Datang Kele - Rindu Ambon: Fresly Nikijuluw Ft. Bianca Boeloerditty - Tunggu Beta Kele
Top