• Home
  • >
  • Magazine
  • >
  • Interview met politieagente Roos Usmany in nieuwe editie TIFA Magazine

Interview met politieagente Roos Usmany in nieuwe editie TIFA Magazine

De nieuwe editie van TIFA Magazine is inmiddels uit. Met een heel leuk interview met politieagente Roos Usmany, teamchef bij basisteam Charlois van de eenheid Rotterdam.

De Molukse politieagente plaatste zondag op haar Instagram met trots haar bijdrage en schrijft: “Inmiddels is de juli editie (2022) van het Tifa Magazine uitgebracht en ik heb hier, met trots, aan bijgedragen door middel van een interview. In het kader boegbeelden hoop ik dat ik hierin een voorbeeld kan zijn voor Molukse jongeren, maar ook voor alle andere jongeren! Met dank aan @tifamagazineofficial voor het interview en de mogelijkheid hiertoe!”

Wilt u het interview van Roos Usmany lezen en nog veel meer interessante verhalen en up-to-date nieuws? Dan kunt u zich aanmelden via: social@tifamagazine.com Ovv Abonnee Magazine, uw naam, email en adres gegevens. Nu 1 jaar, 4 edities voor 15 euro exclusief verzendkosten.

 

ZATERDAG 30 JULI IN HET NELSON MANDELAPARK AMSTERDAM

Met Molukse artiesten, bands, zang- en dansgroepen uit Nederland en de Molukken! Zoals Ona Hetharua, Massada, Foco, Danjil, Rafa & Nani, Cakalele Tenggara ’93, LimaDiti en nog veel meer!

Haal nu uw TICKETS.

Deel Dit Bericht

Facebook
Twitter
WhatsApp

Andere Magazine

foto-7
Welkom op de nieuwe website van TIFA Magazine
tifa_inception_image
TIFA Magazine winter 2022/2023
tifa-hrfst
TIFA Magazine Herfst 2022

Zie Ook

Pacific_Roots_Poster
Pacific Roots Fest indoor, 25 November 2023, Almere
fresly
Gift Concert Datang Kele - Rindu Ambon: Fresly Nikijuluw Ft. Bianca Boeloerditty - Tunggu Beta Kele
Top